icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 20 februari 2019

VolkerWessels Telecom klaar voor ambities glasvezelmarkt

De uitrol van glasvezel in Nederland staat weer volop op de kaart. De branche liet eind 2018 weten dat op basis van uitgesproken ambities de komende jaren zo’n 1,8 miljoen extra huishoudens worden aangesloten op het glasvezelnetwerk. Dat is goed nieuws voor VolkerWessels Telecom. Als belangrijke partij binnen de keten, hebben we onze glasvezelactiviteiten nieuw leven ingeblazen. Dit onder de noemer FttX.

Schouder aan schouder - FttH

Doel FttX

FttX heeft tot doel om zowel op de vraag van bestaande als nieuwe klanten voor glasvezelaanleg in te kunnen spelen. “Voor de inrichting van FttX houden we ook rekening met andere toekomstige gebruikers. Die kunnen we bedienen met oplossingen voor bijvoorbeeld smart cities en 5G”, zegt Bastiaan Ruijg, Business Manager bij VolkerWessels Telecom.

Snel reageren op marktvragen

Momenteel is FttX al zodanig ingericht dat wij meteen kunnen reageren op vragen vanuit de markt. Van meedenken over het ontwerp van een glasvezelnetwerk tot aan voldoende inzetbaarheid van materiaal en capaciteit, VolkerWessels Telecom is er met FttX klaar voor.